Kalastus- ja merimatkat

Kalastusmatkat

Kalastusmatkat

SUURHAUEN PYYNTIIN TAI KUHAA JIGAAMAAN BUSTER XXL-VENEELLÄ

Porvoon ja Sipoon kauniista saaristosta löytyy satoja ottipaikkoja. Sinne lähdemme Buster XXL-veneellämme, johon kipparin lisäksi mahtuu 1-5 heittokalastajaa. Isompien ryhmien tarpeisiin järjestämme useampia veneitä. Oletpa sitten kokenut kalastaja tai vasta-alkaja, meillä kalastaminen onnistuu aina. Veneeltä löytyy kaikki tarvittava välineistö lämpimiä kelluntahaalareita myöten. Kalastuspäivä voidaan päättää saunomiseen ja illalliseen jossakin saaristotukikohdassamme. Continue reading “SUURHAUEN PYYNTIIN TAI KUHAA JIGAAMAAN BUSTER XXL-VENEELLÄ” »

Kalastusmatkat

Kalastuspäivä saaristossa

Lähtöpaikkana voi olla Helsinki, Sipoo tai Porvoo. Kesto 5-10 tuntia. Heittokalastuspaikkoja näiltä vesiltä löytyy lähes rajattomasti. Kalastusretkeen voidaan yhdistää verkkojen kokeminen. Aktiivinen päivä päättyy halutessassi saaristotukikohdassa saunomiseen ja illalliseen. Vakavampaan kalastamiseen ja suurhauen hakuun käytämme muutaman hengen ryhmälle soveltuvia Buster L- ja Buster XXL-veneitä. Continue reading “Kalastuspäivä saaristossa” »

Kalastusmatkat

Kokouspäivä Sipoon ja Porvoon saaristossa

Lähde viettämään kokous- tai tiimipäivää innovatiivisessa ympäristössä. Käytössämme on useita täysin varusteltuja tukikohtia Sipoon ja Porvoon saaristossa. Lähtö nopealla Minor-veneellämme vaikkapa Helsingin Kauppatorin laiturista, josta ajamme kaunista saaristoreittiä kohteeseemme. Asiaohjelman jälkeen päivä voidaan päättää saunomiseen ja herkulliseen illalliseen. Kokouspäivän lisäohjelmaksi voidaan sisällyttää kalastamista lähivesillä. Continue reading “Kokouspäivä Sipoon ja Porvoon saaristossa” »

Kalastusmatkat

Meri- tai kalastusmatka huippunopealla Minor 34 Offshore -veneellä

Houkuttaako kalastus- tai kokouspäivä Sipoon ja Porvoon saaristossa? Lukuisista saaritotukikohdistamme esim. Långholmenin vanha kalastajatila tarjoaa huikeat puitteet kokoukselle. Päivän ohjelmaan voidaan sisällyttää kalastusta tai muita luontoaktiviteettejä. Päivän päätteeksi makoisat löylyt savusaunassa ja illallinen vanhassa riihessä. Continue reading “Meri- tai kalastusmatka huippunopealla Minor 34 Offshore -veneellä” »