Kokouspäivä Sipoon ja Porvoon saaristossa

Kokouspäivä Sipoon ja Porvoon saaristossa

Lähde viettämään kokous- tai tiimipäivää innovatiivisessa ympäristössä. Käytössämme on useita täysin varusteltuja tukikohtia Sipoon ja Porvoon saaristossa. Lähtö nopealla Minor-veneellämme vaikkapa Helsingin Kauppatorin laiturista, josta ajamme kaunista saaristoreittiä kohteeseemme. Asiaohjelman jälkeen päivä voidaan päättää saunomiseen ja herkulliseen illalliseen. Kokouspäivän lisäohjelmaksi voidaan sisällyttää kalastamista lähivesillä.

Lähtö Minor 34 Offshore -veneellä Helsingistä tai Sipoosta. Kesto tarpeen mukaan. Lukuisista saaritotukikohdistamme esim. Långholmenin vanha kalastajatila tarjoaa huikeat puitteet kokoukselle. Päivän ohjelmaan voidaan sisällyttää kalastusta tai muita luontoaktiviteettejä. Päivän päätteeksi makoisat löylyt savusaunassa ja illallinen vanhassa riihessä.

 

Tietoa Minor 34 Offshore -veneestä

  • kokonaispituus 11 m
  • rekisteröity 12 hlö
  • matkavauhti 34 solmua (740 hv)
  • hyvät kansitilat, soveltuu erinomaisesti kalastamiseen
  • pentri + wc
  • sisätiloissa lämmitys

 

KippariOlliKortman
Olemme kokenut ja luotettava reissujen järjestäjä. Positiivista asiakaspalautetta olemme keränneet jo vuodesta 2000 alkaen. Kauttamme saariston viihtyisimmät kokous- ja saunatilat sekä maittavimmat illallisherkut Liikumme huippuluokan kalustolla ja teemme retkipäivän sinulle helpoksi. Aktiviteetit toteutamme sovitun mukaisina. Huolehdimme mahdolliset kalastusluvat, tarjoilut ja kuljetukset. Sinun tehtäväsi on olla mukana ja nauttia.